2018-02-02 09:15Pressmeddelande

Yasuragi presenterar en helt ny hudvårdsserie

null

Nu presenterar Yasuragi produktlinjen Hada – en ny, modern och högkvalitativ hudvårdsserie framtagen av C.E.B i samarbete med Yasuragi. Serien har tagits fram med utgångspunkt i de värderingar Yasuragi står för inom hållbarhet, miljö och etik.

Hada är en svensktillverkad hudvårdserie som har utvecklats och tillverkats av C.E.B Care, Education & Business AB i samarbete med Yasuragi. Seriens japanska namn Hada betyder hud på svenska och inspirationen har hämtats från den japanska och svenska naturen. Exempelvis finns ett växtextrakt framtaget av Lotus, Bambu och Näckros

i 13 av seriens 16 referenser, och förpackningarnas form för tankarna till både svensk och japansk estetik.

- Vårt syfte med den här hudvårdsserien är att kunna erbjuda våra gäster modern hudvård som inte bara är närproducerad utan även hållbar och funktionell, säger Jimmy Myhrinder, chef för det japanska badet på Yasuragi.

Även utformningen av förpackningarna återspeglar de värderingar som legat till grund vid framtagandet av produkterna.

- Att ta hänsyn till miljön är en naturlig och självklar del av oss, därför gör vi ingen stor sak av det. Vi har lagt stor vikt vid valet och utformningen av förpackningarna, som är airless för att eliminera konserveringsmedel så långt det går, och i flertalet fall även är eco-certifierade. Kartongerna är gjorda av återvunnet papper, säger Fredrik Karlsson, delägare C.E.B.

Yasuragi har ensamrätt på Hada samt är exklusiv återförsäljare under hela 2018. Hudvårdsprodukterna finns att köpa i butikerna på Yasuragi och via: www.yasuragishop.se. 

Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar.

Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 23 möteslokaler samt tre restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS, en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi  öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


Om Yasuragi Hasseludden AB

Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar. Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 23 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS, en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


KONTAKTPERSON

Kersti Olophsdotter
Pressansvarig Yasuragi
Kersti Olophsdotter
Head of Brand