2009-10-05 16:51Pressmeddelande

Yasuragi öppnar Karaoke Lounge.

null

Karaoke är ett fenomen som för japanen är lika självklart och naturligt som syre. Därför är det ett självklart val för Yasuragi att nu kunna erbjuda sina gäster en kväll i Sveriges mest japanska Karaoke Lounge. Här kliver du in i en stämningsfull värld. Längs med väggarna ser du silhuetten av Tokyo skyline. Små lysdioder ger känslan av att de lyser från fönstren på skyskraporna och i bakgrunden skymtar berget Fuji. Inredningen i Karaoke Lounge är skapad för att kunna umgås och samtidigt ta del av de andras sång.

Namnet karaoke betyder "tom orkester" och härstammar från orden kara, 'tom' och ōkesutora 'orkester'. Det vill säga en orkester utan sång. Japanernagillar fest och gärna då att någon sjunger för att höja stämningen. Det är viktigare att man sjunger än att man gör det bra, kanske detta är en av anledningarna till att karaoke är så populärt i Japan.

-Vi är väldigt glada över vår nya Karaoke Lounge. Nu kan vi erbjuda ett lekfullt, men ändå japanskt alternativ till den övriga stillheten på Yasuragi. Vi ser att detta kan bli ett uppskattat inslag av vistelsen hos oss, inte minst för våra företagsgrupper som kommer hit, men även privata grupper som vill rocka loss är välkomna. Och lokalen är helt ljudisolerad, så övriga gäster kan inte störas säger Michael Larkner Försäljnings- och marknadschef.

Om man så önskar kan man beställa in dryck i Karaoke Lounge. Det går att välja mellan självservering eller om man vill ha tillgång till en egen bartender.

Fakta Yasuragi Karaoke Lounge:
En perfekt avslutning på kvällen för grupper upp till 30 personer.
Välja bland över 2000 låtar.
Tid: rekommendation 2 timmar
Pris: 1000 kr per timme utan värd
Fast pris: 2 timmar med karaokevärd/ bartender: 2800 kr
Samtliga priser är ex. moms
Drycker och snacks tillkommer enl. separat prislista.

För mer information kontakta:
Pressansvarig Kersti Olophsdotter Kersti.olophsdotter@yasuragi.se
tel 08-747 62 93

Pressbilder finns att hämta på: www.yasuragi.se
OM YASURAGI-PRESSRUM-BILDBANK

Fakta Yasuragi Hasseludden: Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar. Här finns 163 hotellrum och sviter i japansk stil, trettio möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen omsätter ca 140 Mkr och drivs av Choice Hotels Scandinavia AS.Yasuragi ligger i ett naturskönt område bara 20 minuter från Stockholms innerstad. Byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


Om Yasuragi Hasseludden AB

Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar. Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 23 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS, en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


KONTAKTPERSON

Kersti Olophsdotter
Pressansvarig Yasuragi
Kersti Olophsdotter
Head of Brand