2014-12-19 13:01Pressmeddelande

Yasuragi lanserar egen podcast

null

I samarbete med den erfarna journalisten Annika Dopping ska Yasuragi skapa podsändingar i syfte att inspirera och  dela med sig av den kunskap man samlat på sig under företagets snart sjuttonåriga historia.

Yasuragi har under åren tilldelats många fina priser och är välbesökt av gäster som kommer såväl i privat syfte som i företagssammanhang. Senast i år fick Yasuragi utmärkelsen Årets Spa i Spa Star Awards.

Yasuragi är en plats för hela människan och hela livet. En plats som många återvänder till för att återhämta sig, ha ett fokuserat företagsmöte eller under sommaren inviga sina barn i konsten att ta det lugnt. Hit kommer olika typer av människor i alla åldrar. Med grund i uråldriga japanska traditioner och inspiration från den senaste forskningen om människans välbefinnande står Yasuragi stadigt i ett samhälle som på många plan snurrar allt snabbare.

- Det är viktigt för oss att människor ska må bra, en pod är därför ett utmärkt sätt att dela med oss och ge tips till lyssnarna om hur man kan leva livet på ett mer hållbart sätt, säger Florence Cardell Marknads- och försäljningschef på Yasuragi.

Annika Dopping kommer att leda programmen på olika teman varje gång. Spännande gäster och kunniga medarbetare intervjuas och tanken är att fördjupa kunskapen om kärnvärdena i konceptet Yasuragi.

- Det här är ett spännande uppdrag. I vår tid av växande psykisk ohälsa har Yasuragi med sin japanska inriktning lyckats etablera ett välfungerande helhetskoncept där människor kan hitta tillbaka till sin energi. Genom podden kan vi effektivt sprida deras kunskap om hållbar livsstil på bredden och djupet. För mig – som brinner för att förmedla framgångsrika hälsoverktyg – blir det en verklig guldgruva att ösa ur kommenterar Annika Dopping.

_________________________


Yasuragi Hasseludden erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar.

Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 24 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen omsätter ca 175 Mkr och drivs av Nordic Choice Hotels AS. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi Hasseludden öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


Om Yasuragi Hasseludden AB

Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar. Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 23 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS, en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


KONTAKTPERSON

Kersti Olophsdotter
Pressansvarig Yasuragi
Kersti Olophsdotter
Head of Brand