2015-05-27 08:37Pressmeddelande

Wellness Massage Air - Världspremiär på Yasuragi

null

Det japanska spahotellet Yasuragi är först i världen att lansera den unika behandlingen Wellness Massage Air, en meditativ och djupt avslappnande behandling där du vilar i luften i en känsla av tyngdlöshet. Behandlingen dämpar stress, stimulerar effektiv återhämtning och innehåller massage, guidad meditation samt andningsövningar.

Wellness Massage Air utförs med gästen sittandes eller liggandes tyngdlös i luften med hjälp av ett rött tyg som fästs med rep i taket. Gästen vilar djupt och meditativt medan terapeuten arbetar i yogainspirerade positioner på golvet. I behandlingen ingår en skön fotmassage, följd av avkopplande massage av händer, nacke och huvud. Ryggen får en lugnande airmassage, lätt beröring medan gästen sitter och ligger vilandes i den unika tyggungan. 

Musiken till behandlingen är specialkomponerad. Behandlingskonceptet möjliggör även gruppbehandlingar där flera personer med varsin terapeut kan få behandling samtidigt i samma rum alternativt i enskilda behandlingsrum.

-Vi är oerhört glada och stolta över att få vara först i världen med att lansera denna fantastiska behandling vilken tar hänsyn till hela människan. Att vila med en känsla av tyngdlöshet är något jag tror många kommer att uppskatta. Förutom den sköna massagen, så skapar tyngdlösheten en möjlighet att släppa taget om spänningar, bekymmer och oro för att istället landa i sig själv. Och det är just det som är essensen av Yasuragi, säger Jimmy Myhrinder, Spachef på Yasuragi.

Det är den välkända wellnessexperten Annette Lefterow som utvecklat behandlingen. Annette har över 30 års erfarenhet när det gäller att utveckla spakoncept likväl som behandlings- och träningskoncept. Hon jobbar även internationellt som föreläsare, författare och utbildare.

- Det känns fint att få lansera Wellness Massage Air på Yasuragi. En sinnlig plats med vacker design som förstärker denna oerhört avkopplande behandling. Wellness Massage Air är en utveckling av min tidigare prisbelönta wellnessmassage och den första av tre koncept i samma serie med behandlingar i luften, kommenterar Annette Lefterow.

Behandlingen kan på bokas på Yasuragi och finns som 50 minuter respektive 80 minuter.


För ytterligare information vänligen kontakta:

Kersti Olophsdotter, presskontakt Yasuragi
kersti.olophsdotter@yasuragi.se Tel: 072 - 233 05 28

_________________________


Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar.

Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 25 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen omsätter ca 197 Mkr och drivs av Nordic Choice Hotels AS. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi Hasseludden öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


Om Yasuragi Hasseludden AB

Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar. Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 23 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS, en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


KONTAKTPERSON

Kersti Olophsdotter
Pressansvarig Yasuragi
Kersti Olophsdotter
Head of Brand