2011-11-16 10:34Pressmeddelande

Tränings- och hälsoproffs blir ny spachef på Yasuragi Hasseludden

null

 Jimmy Myhrinder har rekryterats till tjänsten som ny spachef på Yasuragi Hasseludden. Han kommer närmast från Sturebadet där han arbetat i en liknande position. Jimmy har även lång erfarenhet från hälso- och träningsvärlden och en bakgrund som dansare. 

- Jag är djupt imponerad av Yasuragis spakoncept och tycker det ska bli oerhört spännande att vara med och utveckla detta vidare, säger Jimmy Myhrinder. 

Yasuragis spa är ett av Sveriges största och utbudet av behandlingar och aktiviteter hämtar inspiration i den japanska hälsokulturen. 

- Med sin gedigna erfarenhet av friskvård, träning och spa kommer Jimmy att bli ett starkt komplement till vår organisation. Jag uppskattar Jimmys driv och positiva energi och ser fram emot att arbeta nära honom, dels i hans roll som spachef men också i Yasuragis ledningsgrupp där han kommer att ingå, säger Anna Spjuth, VD på Yasuragi. 

I samband med att Jimmy Myhrinder börjar sin anställning kommer Phillippa Taguchi, idag terapeutchef på Yasuragi, att kliva in i rollen som assisterande spachef.

- Det ska bli ett nöje att arbeta med Jimmy och jag tror att vår gemensamma kunskaps- och erfarenhetsbas kommer att göra det kreativa spaarbetet på Yasuragi ännu mer framgångsrikt, säger Phillippa Taguchi. 

Med rekryteringen av Jimmy Myhrinder och ett ökat fokus på spa fortsätter Yasuragi Hasseludden att stärka sin position som innovativ och nytänkande spa- och hotellanläggning. 2011 blir ännu ett rekordår för Yasuragi som förutom att få toppbetyg av gästerna ökar omsättningen till 177 miljoner.

 FAKTA YASURAGI HASSELUDDEN

Yasuragi Hasseludden erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar. Här finns 164 hotellrum och sviter i japansk stil, 25 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen omsätter ca 177 Mkr och drivs av Nordic Choice Hotels AS. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi Hasseludden öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.Om Yasuragi Hasseludden AB

Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar. Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 23 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS, en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


KONTAKTPERSON

Kersti Olophsdotter
Pressansvarig Yasuragi
Kersti Olophsdotter
Head of Brand