2008-11-17 15:51Pressmeddelande

Julbord i japansk anda

null

Yasuragi Hasseludden gör succé med ett annorlunda sätt att njuta julmat.

Årets julmiddag i restaurang Teppanyaki på Yasuragi Hasseludden har blivit en stor försäljningssuccé ochmånga kvällar är helt fullbokade en månad före premiären den 27/11.

-Trenden är att fler och fler letar efter ett alternativ till det traditionella svenska julbordet. Det finns många spännande alternativ på marknaden idag. Dock är vi ensamma om vår japaninspirerade julmiddag, i synnerhet som man kan kombinera den med det japanska badet, säger Michael Larkner, Marknads- och försäljningschef på Yasuragi Hasseludden.

De olika förrätterna hämtas vid ett så kallat Kaiten-zushi band, där sushi och andra läckerheter paraderar förbi på ett löpande band. Här finns t ex sushi av alla de sorter, nudlar och goy. Varmrätterna tillagas direkt på Teppanyakiborden. Varje bord har sin egen kock. Här tilllagas fisk, kött och vegetariska läckerheter. Avslutningsvis en efterrättsbuffé med godsaker som chokladcrisp, pannacotta och tarteletter

-Det är som sagt inte bara maten som lockar utan också det faktum att många så här års behöver en paus i tillvaron. Då passar kombinationen japanskt bad med varma källor och en annorlunda julmatsupplevelse bra ihop, forsätter Larkner.

Det finns tre olika paket att välja mellan:
1. Julmiddag med japanskt bad och övernattning från 1490 kr per person
2. Julmiddag med japanskt bad från 1190 kr per person
3. Julmiddag 595 kr per person

För exakt information om vad varje paket innehåller läs mer på:
www.yasuragi.se/ priser & erbjudanden / erbjudanden

Yasuragi Hasseludden erbjuder även Mötespaket med julmiddag för företag. Läs mer om detta på: www.yasuragi.se / möten / erbjudanden


Om Yasuragi Hasseludden AB

Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar. Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 23 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS, en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


KONTAKTPERSON

Kersti Olophsdotter
Pressansvarig Yasuragi
Kersti Olophsdotter
Head of Brand