2011-06-17 15:01Pressmeddelande

Flera nyheter på årets Yasuragi Kids

null

Familjeyoga, Fish Spa och sumobrottning är några av nyheterna när Yasuragi Kids öppnar 17 juni. Dessutom återkommer tidigare favoriter som mangahörna, samurajstig, karaoke och massagesaga. Och förstås det japanska badet.

För åttonde året i rad genomförs Yasuragi Kids på Yasuragi Hasseludden strax utanför Stockholm. Konceptet har varit mycket framgångsrikt med många återkommande gäster och antalet besökare har ökat för varje år. Förra sommaren besökte fler än 7 000 barn Yasuragi Kids.

- I år har vi laddat upp med många spännande nyheter som jag tror kommer locka både nya och återkommande gäster, säger Anna Spjuth, VD. Vissa av aktiviteterna är stillsamma, men inte alla. Gemensamt är att de ska stimulera fantasin och bli minnen som barn och vuxna har ihop.

Normalt är det 16-årsgräns på Yasuragi Hasseludden. Men under Yasuragi Kids, 17 juni till 14 augusti, är gäster i alla åldrar välkomna. Då blir hela verksamheten inriktad på aktiviteter för både stora och små. Barnen smyger som ninjor, bygger sin egen drake, går på yoga, badar och njuter av den goda maten.

Barn som är över åtta år kan få behandlingar som massage, ansiktsrengöring och fotbehandling med chokladinpackning. För alla barn finns Japanpyssel där man kan vika sin egen trana, teckna manga, måla och göra drakar. De allra minsta barnen kan koppla av i en myshörna

Man kan besöka Yasuragi Kids över dagen eller bo kvar en eller flera nätter.

Årets nyheter

Familjeyoga är en yogaform speciellt utvecklad för Yasuragi Kids av wellness-profilen Annette Lefterow, där barn tillsammans med sina föräldrar får uppleva yogans positiva kraft och energi.

Sumobrottning är en kombination av lek och tradition. En rolig och utmanande fysisk aktivitet som inleds med att barnen får kunskap om sumobrottning och sedan får prova själva.

Fish Spa – stoppa ner fötterna i ett bad av levande, små exotiska terapeutfiskar. Garanterat en spännande och annorlunda upplevelse för vuxna och barn.

Aqua Kids är en vattenaktivitet för hela familjen som görs i ett lugnare tempo i vår stora pool. Finns också i en variant för vuxna, Ai Chi.

För mer information
Nenne Nestius, press- och marknadsansvarig Yasuragi Hasseludden
nenne.nestius@yasuragi.se. Tel. 08-747 62 93

www.yasuragikids.se
www.yasuragi.se

Pressbilder finns att hämta på: www.yasuragi.se/press

_________________________


Yasuragi Hasseludden erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar.


Här finns 164 hotellrum och sviter i japansk stil, 25 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen omsätter ca 164 Mkr och drivs av Nordic Choice Hotels AS. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi Hasseludden öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


Om Yasuragi Hasseludden AB

Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar. Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 23 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS, en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.


KONTAKTPERSON

Kersti Olophsdotter
Pressansvarig Yasuragi
Kersti Olophsdotter
Head of Brand